Stoiximan Super League

Μπαίνει «γκαζωμένη» στα playoffs η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τα playoffs με το μεγάλο κίνητρο να υπερκεράσει τον ΠΑΟΚ και να πάρει τη δεύτερη θέση. Τα πλάνα του Καρέρα.

Μετά από 96 μέρες, η ΑΕΚ επιστρέφει στους αγώνες! Απόψε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την πρεμιέρα των playoffs στο άδειο λόγω κορωνοϊού ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» σε αυτό το restart έχουν τεράστιο κίνητρο, καθώς πέρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλει και την δεύτερη θέση στην Super League, προκειμένου να λάβει μέρος στα προκριματικά του Champions League. Η «Ένωση» βρίσκεται στο -1 από τον ΠΑΟΚ (μετά την αφαίρεση επτά βαθμών κι ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση από το CAS) και θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών στο ντέρμπι του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό στις 21:30.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει αποφασίσει για το σχήμα που θα παρατάξει. Όλα δείχνουν πως ο Νέλσον Ολιβέιρα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης παίζοντας για πρώτη φορά από τις 23 Φεβρουαρίου. Μάνταλος, Λιβάγια και Βέρντε θα τον υποστηρίζουν επιθετικά, ενώ οι Κρίστισιτς και Σιμάνσκι θα είναι το δίδυμο στο κέντρο. Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, με τους Βράνιες και Σβάρνα στόπερ, ενώ οι Λόπες και Μπακάκης θα είναι τα δύο μπακ. Σε περίπτωση που ο Ολιβέιρα μείνει εκτός ενδεκάδας, τότε το σχήμα θα μετατραπεί σε 4-3-3, με τον Λιβάγια να περνά στην κορυφή της επίθεσης και τον Σιμόες να προστίθεται στο κέντρο.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 22 παίκτες, από τους οποίους θα «κοπούν» δύο για να βγει η 20μελής αποστολή. Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάγια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x