Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Τους διαψεύδουμε όλους»

Στο θετικό ξεκίνημα του Πανιώνιου στάθηκε ο χρυσός σκόρερ των «κυανέρυθρων» στο ματς με τον Παναθηναϊκό, Τάσος Μπακασέτας.

Απαντήσεις δίνει ο Πανιώνιος σε όσους αμφισβητούσαν την ποιότητα του ρόστερ, σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο επιθετικός των «κυανέρυθυρων», μιλώντας μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, δικαιολόγησε τον Λουκ Στιλ στη φάση του γκολ που πέτυχε, ενώ στάθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας κατά την διάρκεια της εβδομάδας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά:

«Είναι σημαντικό που κερδίζουμε. Διαψεύδουμε όλους όσοι προδίκασαν ότι θα ήμασταν φαβορί για υποβιβασμό. Ξεκινήσαμε με πολλά παιδιά από την β’ ομάδα, όμως η ομάδα δούλεψε πολύ και με την βοήθεια από κάποιες προσθήκες, αλλά και τις διακοπής έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Μακάρι να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Σε ότι αφορά το ματς δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και φάνηκε ότι είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο, αφού όλη η δουλειά μας βγήκε στο γήπεδο».

Για την αντίδραση του Στιλ στην φάση του γκολ: «Τέτοια πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο»

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Από τον Πανιώνιο έφυγαν το καλοκαίρι σπουδαία στελέχη όπως ο Κολοβός και ο Γιάννου, αλλά ο Πανιώνιος είναι το παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Αγοράζει Έλληνες, τους στηρίζει και μετά τους πουλάει. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα. Εδώ πήρα συνεχόμενα παιχνίδια και επιπλέον αυτοπεποίθηση. Φέτος έχω πιο ελεύθερο ρόλο κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Με τον κύριο Ουζουνίδη, αλλά και την βοήθεια του κυρίου Κόλα νιώθω άλλος ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x