Επέλεξε... Εθνική Ελλάδος ο Τζορτζ Μπάλντοκ!

Βλέποντας πως στην εθνική ομάδα της Αγγλίας δύσκολα θα χωρούσε, παρότι πρόκειται για εξαιρετικό μπαλ, λόγω των Άρνολντ, Τρίπιερ και Γουόκερ, ο Μπάλντοκ επέλεξε να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδας και όπως δήλωσε στον «Guardian» απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν΄τ Σιπ.

«Η γιαγιά μου που απεβίωσε ήταν 100% Ελληνίδα, κάτι που δίνει σε μένα από τον πατέρα μου το ελληνικό στοιχείο. Θα είναι κάτι εξαιρετικό για μένα και μία περήφανη στιγμή.

Περιμένω να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά για να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Θα είναι εξαιρετικό να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Δεν την απέρριψα ποτέ. Εχω πάει πολλές φορές στην Ελλάδα διακοπές, είμαι και αυτή τη στιγμή σε ένα νησί με τη φίλη μου. Η γιαγιά μου ήταν περήφανη για τις ρίζες της, θέλω να παίξω στην Ελλάδα και θα ήταν μεγάλη τιμή να την εκπροσωπήσω. Δεν θα ξεχάσω το Εuro και τον πατέρα μου να πανηγυρίζει. Ημουν μόλις 11 ετών. Ναι, η Ελλάδα τότε μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη των μεγάλων. Εκείνη η ομάδα είχε το ίδιο πνεύμα με αυτό που έχουμε στη Σέφιλντ. Πριν λίγα χρόνια ήμασταν στη League 2 και τώρα διεκδικήσαμε ευρωπαϊκό εισιτήριο»
, ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube