Stoiximan Super League

Μπαλτάκος: «Τηλεοπτικοί παράγοντες είχαν σκοπό να αναβάλλουν τις εκλογές της λίγκας»!

Δήλωση που προκαλεί αίσθηση από τον Τάκη Μπαλτάκο, περί αθέμιτων παρεμβάσεων τηλεοπτικών παραγόντων στις εκλογές της Super League.

Με προσωπική του δήλωση, ο δικηγόρος και επί σειρά ετών παράγοντας του Παναθηναϊκού, Τάκης Μπαλτάκος, συγχαίρει τον Γιάννη Αλαφούζο και εύχεται καλή επιτυχία στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη για την εκλογή του στην προεδρία της Super League.

Ταυτόχρονα, αφήνει ευθέως να εννοηθεί ότι κάποιοι τηλεοπτικοί παράγοντες, τορπίλισαν την διαδικασία και επεδίωξαν την αναβολή των εκλογών του συνεταιρισμού! Ισχυρισμός που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, ενώ προσθέτει πως ο κόπος τους ήταν μάταιος!

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:

«Χαιρετίζω την επάνοδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο προσκήνιο των ποδοσφαιρικών δρώμενων, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, αρχής γενομένης με την καταστροφική για το ποδόσφαιρο ανατροπή του Γιώργου Δέδε, το 1997.

Συγχαρητήρια στον κ. Αλαφούζο και ευχές στον κ. Μπουτσικάρη για ευόδωση κάθε ενέργειας του, με σκοπό την ενοποίηση και ομογενοποίηση του χώρου, στα πλαίσια, πάντα, υγιούς και ανόθευτου ανταγωνισμού.

Λυπάμαι, τέλος, για την άστοχη προσπάθεια τηλεοπτικών παραγόντων, που ακούγεται ότι σκοπό είχαν την αναβολή των εκλογών. Μάταιος κόπος. Ξέχασαν το πρώτο δόγμα της Τέχνης του Πολέμου: “Ποτέ μη ξεκινάς μια μάχη που δεν έχεις κερδίσει από πριν”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x