Champions League

Μπεργκ: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»

Ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε αισιόδοξος ότι η Κράσνονταρ θα μπορέσει να φύγει από το Φάληρο με το θετικό αποτέλεσμα, ενώ απέφυγε να σχολιάσει το «φλερτ» του με τον Ολυμπιακό…

Ένα γνώριμο πρόσωπο θα δουν αύριο ως αντίπαλο οι φίλοι του Ολυμπιακού, με τον Μάρκους Μπεργκ να επιστρέφει στο «Καραϊσκάκης» μετά τον Παναθηναϊκό και με τη φανέλα της Κράσνονταρ.

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την εκ νέου παρουσία του στην Ελλάδα, το αυριανό ματς των Ρώσων με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και την προετοιμασία που έχει κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπεργκ:

Για την επιστροφή του στην χώρα μας: «Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι πραγματικά που γύρισα».

Για το ότι το όνομά του “έπαιξε” για τον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε είναι παρελθόν και κοιτάζω την ομάδα μου μόνο, που είναι η Κράσνονταρ».

Για το αν έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν: «Ναι τους έχω μιλήσει λίγο αλλά είναι γνωστό σε ολο τον κόσμο πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, είναι ένα εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του και πιστεύω ότι θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας».

Για το αν πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαστε και οι δύο επιθετικές ομάδες και πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο να το δει. Ελπιζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν θα ξεκινήσει αύριο: «Θα δούμε, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ίσως θέλει να σας κάνει έκπληξη. Πάντως, εγώ είμαι έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x