Champions League

Μπεργκ: «Ήμασταν λίγο πιο τυχεροί που νικήσαμε, ανοιχτή η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη»

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως η Κράσνονταρ ήταν καλύτερη αλλά και πιο τυχερή σήμερα, έκανε λόγο για μεγάλη ευκαιρία να περάσει στους ομίλους του Champions League, αλλά άφησε κάθε ενδεχόμενο... ανοιχτό!

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν βρήκε δίχτυα, ωστόσο η Κράσνονταρ νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ, με τον Σουηδό επιθετικό να αναφέρεται στην κάμερα της Cosmote TV τόσο στο σημερινό ματς όσο και στη ρεβάνς της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεργκ:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα σκληρό ματς και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτή. Είναι δύο καλές ομάδες, ελπίζω ότι θα είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα νικήσουμε κι εκεί».

Για τα συναισθήματα του που έπαιξε απέναντι σε μια ελληνική ομάδα: «Η τελευταία φορά δεν ήταν καλή για εμένα, αλλά ελπίζω ότι φέτος θα είναι καλύτερα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας να περάσουμε στους ομίλους του Champions League και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης: «Επαιξαν με βαθιές μπαλιές, είχαν ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς βέβαια. Κάναμε λιγότερα λάθη, ήταν ανοιχτό το ματς, ήμασταν λίγο πιο τυχεροί που νικήσαμε κι ελπίζω ότι θα το επαναλάβουμε στη ρεβάνς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x