Champions League

Μπεργκ: «Πολύ καλύτερος από Ερ. Αστέρα ο Ολυμπιακός»

Θα χρειαστεί υπέρβαση από την Ομόνοια για να μπει στους ομίλους, σύμφωνα με τον προπονητή της.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την πρόκριση της Ομόνοιας επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά έδειξε να αντιλαμβάνεται τη δυσκολία της αποστολής απέναντι στον Ολυμπιακό στα playoffs.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ομόνοια. Η προσπάθεια, η αφοσίωση και η δουλειά έφεραν αποτέλεσμα. Δεν έχασαν την πίστη τους και επιβραβεύτηκαν στο τέλος. Ο Φαμπιάνο απέδειξε ότι είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Πετύχαμε τέσσερα γκολ στα πέναλτι που εκτελέσαμε. Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι κάναμε. Έχουμε τώρα τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Ο πρόεδρος βοηθά οικονομικά την ομάδα και σε πολλούς άλλους τομείς. Αυτός έβαλε τα θεμέλια. Ξέρει τι κάνουμε, είναι υπό πίεση αυτή την περίοδο. Έχει καλές προσθέσεις και θέλει να προστατέψει την ομάδα με κάθε τρόπο», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι φανταστικό για την Ομόνοια που θα αγωνιστεί στα playoffs. Πλέον, στην Ευρώπη θα μάθουν και την Ομόνοια», πρόσθεσε ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x