Αγγλία

Μπερμπάτοφ: «Ο Σάντσο αξίζει τα 100 εκατομμύρια»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι σίγουρος ότι ο Τζέιντον Σάντσο θα δείξει ότι αξίζει τα 100 εκατομμύρια που θα δώσει η Γιουνάιτεντ.

Τρομερή μεταγραφή για οποιαδήποτε ομάδα αποτελεί σύμφωνα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο Τζέιντον Σάντσο. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει περάσει κι από την Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι η μεταγραφή του νεαρού Άγγλου στους «κόκκινους διάβολους» πρέπει να προχωρήσει παρά τα 100 εκατομμύρια που κοστίζει.

«Ξέρουμε ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να πληρώσει για τον Σάντσο, και αν συμβεί, ο σύλλογος θα είναι ικανοποιημένος. Πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες (110 εκατομμύρια ευρώ) είναι πολλά λεφτά, ειδικά με την τωρινή κατάσταση, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα αξίζει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπερμπάτοφ.

Σχετικά με τους επιθετικούς που έχει ήδη η Γιουνάιτεντ, ο Μπερμπάτοφ πιστεύει ότι θα αρχίσουν να έχουν αμφιβολίες για τη θέση τους στην ομάδα, κάτι που θα τους δώσει έξτρα κίνητρο: «Όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τη θέση τους στην ομάδα. Αν πληρώσουν ποσό ρεκόρ για τον Σάντσο, κανείς δε θα περιμένει τον τύπο να κάθεται στον πάγκο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x