Stoiximan Super League

«Μπήκε» ο Μιχόγεβιτς στον ΟΦΗ

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ο Μιχόγεβιτς, ενώ o Στρέζος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και ο Βουό θα βγάλει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (15/04) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Χάιμε Βέρα είδε με ικανοποίηση τον Μάρκο Μιχόγεβιτς να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Πάτρικ Βουό έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, από την προθέρμανση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης των «ομιλιτών» περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας για όσους δεν αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα. Αντίθετα όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γιώργος Στρέζος πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, οι Τάσος Παπάζογλου και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Βαγιεμπά Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιάννης Δερμιτζάκης με τον Δημήτρη Κομεσίδη.

Αύριο (16/04) η ομάδα του ΟΦΗ έχει ρεπό και επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί της Τετάρτης (17/04).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x