Stoiximan Super League

«Μπήκε» ο Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ο Σελίμοβιτς, με τον Σόουζα να ακολουθεί μέρος αυτής και τον Τσιλιανίδη να κάνει ξανά πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (14/9), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/9), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς προπονήθηκε κανονικά, ο Φελίπε Σόουζα συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αντιθέτως, από την προπόνηση απουσίαζε ο Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» διεξήχθη σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του Σαββάτου (12/9) με τους Αγρινιώτες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις τεχνικής, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (15/9), στις 20:00 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x