Γ' Εθνική

Μπλόκο από Τρίγλια για Ιωνικό

Την αδυναμία που δείχνει στα εκτός έδρας παιχνίδια εμφάνισε ξανά ο Ιωνικός, που ηττήθηκε 1-0 από την Τρίγλια στη Χαλκιδική. Στην εκπνοή λύγισε την Καβάλα η Νίκη Βόλου (0-1).

Χωρίς νίκη για έβδομο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε ο Ιωνικός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από την Τρίγλια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Νικαιώτες δεν κατάφεραν να αποδράσουν με το τρίποντο από την Χαλκιδική και έβαλαν φωτιά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Και αυτό γιατί… καραδοκεί ο Διαγόρας στο -2 και οι Νίκη Βόλου και ΟΦ Ιεράπετρας στο -3, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το γκολ της νίκης για την Τρίγλια -που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες- πέτυχε ο Παπαδημηρτίου στο 82’.

Πολύτιμη νίκη πανηγύρισε η Νίκη Βόλου με 1-0 επί της Καβάλας και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες, σταματώντας το θετικό σερί των γηπεδούχων, που έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα στο 80’ όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Οι Βολιώτες σκαρφάλωσαν στην τέταρτη θέση και φούντωσαν τις ελπίδες τους για άνοδο με γκολ του Κρουζ στις καθυστερήσεις.




Αντίθετα, έδαφος έχασε η Βέροια που περιορίστηκε στην ισοπαλία (1-1) με την ουραγό Καλαμάτα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35 λεπτό της αναμέτρησης, με τους Βεροιώτες να απαντούν στο 44’, χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν κάτι παραπάνω. Έτσι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στη δεύτερη θέση και έμειναν πέντε βαθμούς μακριά.

Αναλυτικά, η 23η αγωνιστική:
Σάββατο 7/3
Αιγάλεω-Θεσπρωτός 1-0
(44’ Μαχαίρας)

ΟΦ Ιεράπετρας-Τρίκαλα 0-1
(76’ Τσίπρας)

Ιάλυσος-Ασπρόπυργος 2-2
(69’ πεν. Ρεκλίτης, 89’ Μακρυδημήτρης – 48’ Φράγκος, 77’ Πολέτο)

Κυριακή 8/3
Ολυμπιακός Βόλου-Διαγόρας 0-1
(45’ Μπουρλάκης)

Τριγλια-Ιωνικός 1-0
(82’ Παπαδημητρίου)

Καλαμάτα-Βέροια 1-1
(35’ Οσμάναγιτς – 44’ Μελικιώτης)

Καβάλα-Νίκη Βόλου 0-1
(90+4’ Κρουζ)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική:
Κυριακή 15/3 – 15:00
Ολυμπιακός Βόλου-Αιγάλεω
Θεσπρωτός-ΟΦ Ιεράπετρας
Διαγόρας- Τριγλία
Τρίκαλα-Καλαμάτα
Ιωνικός-Καβάλα
Βέροια-Ιάλυσος
Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x