Χωρίς οπαδούς κόντρα στον Παναιτωλικό η ΑΕΚ.

Απαγορεύτηκε (μια ημέρα πριν την έναρξη του αγώνα) η οργανωμένη και μη μετακίνηση των φίλων της Ένωσης στο Αγρίνιο, όπου το Σάββατο (21/09, 20:00) θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Λουίς Κάστρο για την 4η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, πρόκειται για απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Είναι μια απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά, διότι στο πρόσφατο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Αστέρα είχε επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών τους στην Τρίπολη. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν αποφασίσει (έπειτα από αίτημα της ΑΕΚ) να παραχωρηθεί η Θύρα 3 για τους φιλοξενούμενους. «Παραχωρήθηκε η Θύρα 3 στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (μέγιστος αριθμός 480 θέσεις) μετά από αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι. Σε καμία άλλη Θύρα του γηπέδου δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους της ΑΕΚ», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Παναιτωλικός σε πρόσφατη ανακοίνωσή του για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση και ο Παναιτωλικός, ο οποίος αναφέρει: «Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, δεν θα παραχωρηθεί η Θύρα 3 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ το δικό του ονομαστικό εισιτήριο με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ την προσκόμιση στα εκδοτήρια ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος
».

TAGS: A.E.K.