Stoiximan Super League

«Μπλόκο» του Λεβαδειακού στον Άρη

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Νίκο Καραγεωργίου, που οδήγησε τον Λεβαδειακό σε πολύτιμη νίκη επί του Άρη, 1-0 εντός έδρας.

«Φιλί της ζωής» για τον Λεβαδειακό, που επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Άρη και ανάσανε βαθιά στη μάχη που δίνει για παραμονή. Ιδανική πρεμιέρα για τον νέο προπονητή των Βοιωτών, Νίκο Καραγεωργίου, που οδήγησε την ομάδα του στο πρώτο «τρίποντο» μετά από 6 αγωνιστικές. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα ο Μαρκόβσκι, με κεφαλιά στο 38’.

Προβληματική εμφάνιση για τους Θεσσαλονικείς, που ήταν φλύαροι και περιορίστηκαν σε άσκοπη κατοχή μπάλας. Μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια (1-1-3) για τους «κίτρινους», που έχασαν έδαφος στην κούρσα της πεντάδας.

Το ματς
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά επιφυλακτικά το παιχνίδι και δεν πήραν ρίσκα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 16’ και ήταν για τον Άρη, με τον Ντιγκινί να σουτάρει με δύναμη μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Μπάγιτς έδιωξε.

inner

Από ‘κει και πέρα, οι «κίτρινοι» έδειξαν να ελέγχουν το ρυθμό, όμως δεν μπορούσαν να βρουν ευκαιρίες. Στο 25’, ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με τον Νανγκίς να γυρίζει στη μικρή περιοχή και τον Μαρκόβσκι να πλασάρει, αλλά να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι βαδίζουμε ολοταχώς προς ένα «σβηστό» 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε ο Μαρκόβσκι στο 38’ να πάρει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσαμπούρη και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα για το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

inner

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης εμφανίστηκε πιο… ζωηρός και με διάθεση να επιτεθεί. Εντούτοις, απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ του Λάρσον στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός βρήκε περισσότερους χώρους και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με δυνατά σουτ των Στανόγιεβιτς (52’), Ζησόπουλου (56’).

inner

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεσή τους, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Βοιωτών. Στο 58’ η ομάδα του Παντελίδη «άγγιξε» το 1-1, με τον Λάρσον να σουτάρει έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε δίπλα από το δοκάρι.

inner

Δύο ακόμα καλές στιγμές είχε ο Άρης στο δίλεπτο 70’-72’, με το γυριστό του Γκαρσία να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπάγιτς και το σουτ του Δεληζήση έξω από την περιοχή να φεύγει άουτ.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να πιέζουν, αλλά δεν είχαν το απαιτούμενο καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Η τελευταία καλή ευκαιρία τους ήταν στο 84’, με το σουτ του Ματίγια να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Έτσι, ο Λεβαδειακός κράτησε το 1-0 και έφτασε σε μια νίκη-ανάσα επί του Άρη.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του ματς μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Μπάγιτς - Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ανγκούα, Ντιόγκο - Κονέ, Ζησόπουλος – Νανγκίς (63’ Σαβαντογκό), Στανόγιεβιτς, Γιακουμάκης (69’ Μητρόπουλος) - Μαρκόβσκι

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα – Τζανακάκης, Δεληζήσης, Μπάσα, Βαλεριάνος - Ματίγια, Σιώπης – Κόρχουτ (46’ Λάρσον), Τόνσο (73’ Διαμαντόπουλος), Γκαρσία (82’ Μαρτίνες) - Ντιγκινί

Το live του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x