Stoiximan Super League

Μπόλονι σε παίκτες Παναθηναϊκού: «Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς και θα τη βρούμε»

Ο Λάζλο Μπόλονι παρουσιάστηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την προπόνηση, ζητώντας πολλή δουλειά και προσπάθεια μέχρι τέλους!

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, έγινε η παρουσίαση του Λαζλο Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εκ μέρους της διοίκησης του «τριφυλλιού» μίλησε ο Σπύρος Βλάχος, ο οποίος καλωσόρισε το νέο προπονητή, κάνοντας παράλληλα αναφορά στην προπονητική αλλά και την ποδοσφαιρική καριέρα του Ρουμάνου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε Μπόλονι, ο οποίος ανέφερε: «Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ. Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς. Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι. Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι ΟΚ αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρισαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x