Αναλυτικά όλα όσα είπε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σε δηλώσεις που έκανε μετά την επικύρωση της ακύρωσης των 0πλέι οφ και πλέι άουτ, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League 1:

«Η UEFA πάει πίσω και το Euro (σ.σ. θα γίνει το 2021) αλλά και τις διοργανώσεις του Champions και του Europa League και αυτά είναι συνυφασμένα και με την ελληνική πραγματικότητα γιατί αν γίνονταν φέτος Euro οι ημερομηνίες θα ήταν απαγορευτικές. Τώρα που ενδεχομένως το Euro να πάει την επόμενη χρονιά, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάποια παιχνίδια αλλά είναι πάλι δύσκολο.

Η χώρα μας στην ουσία είναι σε ένα πόλεμο, κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσε το ποδόσφαιρο να αποτελέσει εξαίρεση. Αποφασίστηκε λοιπόν, η επ’ αόριστον αναβολή των υπόλοιπων υποχρεώσεων τα πλέι οφ και πλει άουτ, μέχρι νεοτέρας.

Κάθε μέρα και το υπουργείο και η ίδια η κυβέρνηση λαμβάνει νέα μέτρα, κάθε μέρα τα γεγονότα τρέχουν και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Λίγκας αλλά κι εμείς με τηλεδιάσκεψη αν χρειαστεί, θα πάρουμε αποφάσεις για να μπορέσουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Δεν υπήρξε αντίδραση στη λογική ότι αυτά υπαγορεύονται από την πραγματικότητα και η πραγματικότητα λέει ότι το πρώτο που ενδιαφέρει όλο τον κόσμο είναι η υγεία και όχι το ποδόσφαιρο. Προφανώς θα υπάρξει επανεξέταση σε καθημερινή βάση αλλά απ’ ότι βλέπουμε, οι οιωνοί δεν είναι και οι καλύτεροι.

Δεν μπορέσαμε να μπούμε στις ημερομηνίες, τα γεγονότα είναι ότι μάλλον θα πάμε επί το δυσμενέστερο και όχι επί το ευμενέστερο. Δεν μπορούμε να πάρουμε κάποια απόφαση. Το δυσμενέστερο είναι να μην μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε χρονικές περιόδους όπου πλέον, να παιχθεί μπάλα είναι απαγορευτικό».