Stoiximan Super League

Μπούσης: «Ξεχάστε όσα έγιναν με ΑΕΚ, πάμε να πάρουμε ό,τι αξίζουμε»

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και έδωσε σύνθημα για νίκη των Κρητικών στον «τελικό» με τη Λαμία.

Προσπάθεια για αν υψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έκανε ο Μιχάλης Μπούσης με ομιλία του μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0.

Βλέποντας κατήφεια στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο ΟΑΚΑ ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών μίλησε στους παίκτες του Γιώργου Σίμου. «Καταλαβαίνω ότι είστε στεναχωρημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φέτος έχετε πετύχει κάτι που κανένας δεν το περίμενε στην αρχή της σεζόν. Είμαστε όλοι περήφανοι για σας. Μας έμεινε ένα ματς για να κάνουμε μια ακόμα υπέρβαση. Πρώτος απ’ όλους σας πιστεύω εγώ πάρα πολύ. Ξεχάστε τα όλα. Ξεχάστε όλη τη σεζόν και όσα έγιναν σήμερα. Είναι ένα ματς. Ένας αγώνας στην έδρα μας και μένουν όλα πίσω. Μόνο ένας αγώνας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε. Σας αγαπώ και σας εμπιστεύομαι απόλυτα. Είμαι δίπλα σας σε ό ,τι χρειαστεί. Πάμε στην έδρα μας να πάρουμε ό,τι μας αξίζει φέτος», επισημαίνει ο Μιχάλης Μπούσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x