Champions League

Μπουχαλάκης: «Αν δεν υπήρχαν αυτά τα λάθη - Από εμάς θα εξαρτηθεί η πρόκριση»

Στα λάθη του Ολυμπιακού και κυρίως στο δικό του στάθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφερόμενος στην ήττα από την Πόρτο, ενώ έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Διαφορετική μοίρα θα είχε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο αν είχαν αποφευχθεί τα λάθη των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, που αναφέρθηκε στο προσωπικό του σφάλμα, το οποίο πλήρωσε ακριβά η ομάδα του.

«Θεωρώ ότι σε αυτό το επίπεδο το κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει. Από ένα λάθος μου δεχτήκαμε το 1-0. Μετά το 20'-25' βρήκαμε τα πατήματά μας. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, πιέσαμε για την ισοφάριση και ήρθε το 2-0. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα λάθη, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι μετά την ήττα. Όλα είναι στα πόδια μας. Θα διεκδικήσουμε με τη Σίτι ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφερόμενος στο μέλλον του ομίλου: «Και στα δύο παιχνίδια, με Μαρσέιγ και Πόρτο, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, κάναμε ευκαιρίες. Από εμάς θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα του γκρουπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x