Champions League

Μπουχαλάκης: «Πάλι για νίκη θα πηγαίναμε, περήφανος για το περιβραχιόνιο»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα πάει μόνο για τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια και στη Λευκωσία στάθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά το 2-0 επί των πρωταθλητών Κύπρου στο «Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού τόνισε πως χρειάζεται σοβαρότητα στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης και πως τους βγήκε η κούραση στο πρώτο ημίχρονο, όμως επέβαλλαν το ρυθμό τους στο δεύτερο.

Αναλυτικά:

-Το δεύτερο γκολ αλλάζει τα δεδομένα της πρόκρισης;
«Βοηθάει σίγουρα στην ψυχολογία και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το ματς. Είτε με 1-0 είτε με 2-0, πάλι για τη νίκη θα πηγαίναμε. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Θα πάμε εκεί το ίδιο σοβαροί για να πάρουμε την πρόκριση και να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».

-Τι δεν είχατε στο πρώτο ημίχρονο και μείνατε στο "μηδέν";
«Είναι ιδιαίτερη χρονιά. Ξεκινήσαμε τη χρονιά χωρίς να καθίσουμε για αρκετό διάστημα, ενώ με τα νέα παιδιά είμαστε μαζί 3-4 εβδομάδες. Δεν είμαστε ρομπότ. Θέλουμε να μάθει ο ένας τον άλλον και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά για να αποκτήσουν τη νοοτροπία που θέλουμε και το τι θέλει να περάσει ο κόουτς. Ο χρόνος είναι υπέρ μας».

- Είχατε συγκεκριμένη οδηγία στο δεύτερο ημίχρονο και αλλάξατε εικόνα;
«Ήμασταν νωχελικοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κατοχή, αλλά χωρίς πίεση. Ξέραμε ότι δεν γίνεται να χάσουμε άλλο ένα 45λεπτο. Όσο περνούσε η ώρα, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να αντιδράσει».

- Πώς αισθάνεσαι που έπαιξες φορώντας το περιβραχιόνιο;
«Είμαι πιο σίγουρος για εμένα μετά τις δύο τελευταίες χρονιές. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και, μέσα από τις εμπειρίες μου, προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα το περιβραχιόνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x