Europa League

Όρθια στο 95’ και πρόκριση στους «32» η Λέστερ!

Σε μια καταπληκτική αναμέτρηση, η Λέστερ πήρε το 3-3 στην Μπράγκα με γκολ στο 95' και σφράγισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση, Μπράγκα και Λέστερ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3, με τους Άγγλους να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους «32» του Europa League!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 4’ με δυνατό σουτ του Αλ Μουσράτι, σε μια φάση που ξεκίνησε από προσπάθεια του Μεδέιρος, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλη άμυνα.

Η αντίδραση των «αλεπούδων» ήταν άμεση, καθώς ανταπέδωσαν στο 9’, με τον Μπαρνς να νικάει από πλάγια θέση τον Ματέους για το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, οι Πορτογάλοι δεν πτοήθηκαν, έμειναν πιστοί στο πλάνο τους και δικαιώθηκαν στο 24’: μετά από εντυπωσιακή ομαδική συνεργασία, ο Ρικάρντο Όρτα σέρβιρε στον Παουλίνιο, που έγραψε το 2-1 από κοντά.

Από 'κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοφάριση και τη βρήκαν στο 78' με τον νεαρό Τόμας, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην επαγγελματική του καριέρα.

Παρά την αρνητική τροπή που πήρε το ματς, η ομάδα του Καρβαλιάλ έδειξε χαρακτήρα και βρήκε 3ο τέρμα, με τον Φρανσέρζιο να νικάει τον Σμάιχελ στο 90’ (3-2).

Εντούτοις, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Βάρντι τους τιμώρησε στο 95’, σε μια φάση που οι παίκτες της Λέστερ κυκλοφόρησαν με υπομονή την μπάλα και ο ικανότατος στράικερ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Μπράγκα πλασάροντας από κοντά για το 3-3.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
ΑΕΚ-Ζόρια 0-3
(61’ Γκρομόβ, 75' Καμπάεβ, 85' πεν. Γιουρτσένκο)

Μπράγκα-Λέστερ 3-3
(4’ Αλ Μουσράτι, 24’ Παουλίνιο, 90' Φρανσέρζιο – 9’ Μπαρνς, 78' Τόμας, 95' Βάρντι)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
Λέστερ 10 (12-4)
Μπράγκα 7 (8-8)
ΑΕΚ 3 (5-9)
Ζόρια 3 (5-9)

Η επόμενη αγωνιστική (3/12):
ΑΕΚ-Μπράγκα (19:55)
Ζόρια-Λέστερ (19:55)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x