Stoiximan Super League

Μπράνκο: «Πολλά τα 12 εκατ. για Ολιβέιρα, προτεραιότητα του ΠΑΟΚ η Πορτογαλία»

Τις μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ για τη φετινή μεταγραφική περίοδο αποκάλυψε ο Μάριο Μπράνκο σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ξεκάθαρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν των 12 εκατ. ευρώ για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα παρουσιάστηκε ο Μάριο Μπράνκο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλικό ΜΜΕ.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας δεν δίστασε να αποκαλύψει για τον γενικότερα μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ολιβέιρα:
«Έχω γνώση του θέματος του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Άλλωστε δούλεψα μαζί του για τέσσερις μήνες. Ο Σέρτζιο μας βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του νταμπλ. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική και ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που είναι σύνηθες στους παίκτες της Πόρτο.

Τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Πόρτο για τον παίκτη είναι πάρα πολλά. Προσπαθήσαμε μέσω των διαπραγματεύσεων να μειώσουμε την τιμή του, αλλά η Πόρτο δεν ήταν ιδιαίτερα θετική σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να τον έχουμε στο ρόστερ μας, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η Πόρτο θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Η αξία του δικαιώματος αγοράς που μπήκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου είναι απαγορευτικό για μας. Η Πόρτο είχε κάθε δικαίωμα να ζητήσει την αξία της ρήτρας, αλλά και εμείς στον ΠΑΟΚ να μην το αποδεχθούμε».

Για τον Ροντρίγκο Σοάρες: «Η πορτογαλική αγορά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα. Από εκεί αγοράζουν ποδοσφαιριστές, τόσο οι μεγάλες ομάδες, όσο και οι πιο μικρές. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω των ποιοτικών παικτών, που υπάρχουν εκεί, αλλά και εξαιτίας των χαμηλών τιμών. Υπάρχουν αρκετοί καλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και στη συνέχεια κέρδισε και το Κύπελλο. Θα κάνουμε όμως 3-4 αλλαγές σε αυτή. Δεν σας κρύβω πως και λόγω καταγωγής, η πορτογαλική αγορά έχει προτεραιότητα για εμένα, όταν πρόκειται να αγοράσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x