Γαλλία

Στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας η Παρί με… κεφάτο Εμπαπέ

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πετυχαίνει δύο τέρματα (το πρώτο γκολάρα), η Παρί Σεν-Ζερμέν κέρδισε 3-0 σε μονό αγώνα την Μπρεστ και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Παρί Σεν-Ζερμέν στην έδρα της Μπρεστ το Σάββατο (6/3), καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ επικράτησε 3-0 στον μονό αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του γαλλικού Κυπέλλου.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Αρχικά, άνοιξαν το σκορ στο 9’ με την γκολάρα του Εμπαπέ, ο οποίος πήρε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και αφού πραγματοποίησε μια τρομερή κούρσα, έφτασε στα όρια της αντίπαλης περιοχής, για να τη στείλει με υπέροχο σουτ στα δίχτυα. Η Παρί συνέχισε στο ίδιο τέμπο, καταφέρνοντας να το εξαργυρώσει και με ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, χάρη στο τέρμα του Πάμπλο Σαράμπια στο 44’.

Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πατούσαν αρκετά καλύτερα. Ωστόσο, όχι μόνο έβλεπαν τον Ρίκο να σταματάει κάθε τους προσπάθεια, αλλά δέχτηκαν και τρίτο γκολ στο 73’, εκ νέου από τον Εμπαπέ που διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Με τον Μάρκο Βεράτι να δημιουργεί αμφότερες τις ασίστ για τα γκολ του Γάλλου επιθετικού.




Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου (6/3) για τους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας:

Αλέ-Μονπελιέ 1-2
Ερυθρός Αστέρας-Λανς 3-2
GFA74-Ανεσί 1-1 (6-5 στα πέναλτι)
Σεντ Λουίς Νιβέγκ-Σεντάν 0-2
Βαλενσιέν-Μετς 0-4
Λε Πουί-Λοριάν 1-0
Σαουμούρ-Μονταγκνάρντ 3-3 (4-3 στα πέναλτι)
Λιόν-Σοσό 5-2
Μπρεστ-Παρί Σεν-Ζερμέν 0-3

Διαβάστε ακόμα:


Με πεντάρα στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας η Λιόν, αποκλεισμός-σοκ για τη Λανς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x