Γερμανία

«Μυστικό»… πεντάλεπτο ραντεβού της Μπάγερν με τον ατζέντη του Νόιερ

Ο Τόμας Κροτ επισκέφτηκε ινκόγκνιτο τα γραφεία της Μπάγερν, με τους οποίους συζήτησε μόλις πέντε λεπτά για το μέλλον του Μάνουελ Νόιερ στο Μόναχο κι έφυγε, δείχνοντας πως υπάρχει διάσταση απόψεων!

Μετά τα τελευταία ρεπορτάζ για το μέλλον του Μάνουλ Νόιερ και την… τρελή μεταγραφή του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν από τη Μπαρτσελόνα στη Μπάγερν Μονάχου, νέες πληροφορίες είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το θέμα αυτό…

Παρά τον κορωνοϊό και την καραντίνα στη Γερμανία, λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία των νταμπλούχων Γερμανίας στη Ζέμπενερ Στράσε ο εκπρόσωπος του Νόιερ, Τόμας Κροτ. Μάλιστα, η εφημερίδα «Βild» κατάφερε να εξασφαλίσει και φωτογραφία από την ινκόγκνιτο επίσκεψη του 60χρονου ατζέντη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κροτ είχε συνάντηση με τους Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και Όλιβερ Καν για να συζητήσουν για το μέλλον του 33χρονου πελάτη του στη Μπάγερν. Σε ποιο σημείο έφτασαν οι διαπραγματεύσεις, είναι άγνωστο. Ωστόσο, υπάρχουν δυο γεγονότα που ενδεχομένως να λένε πολλά και για την έκβαση της συνεργασίας των δύο πλευρών…

Καθώς ο Κροτ αφενός έφυγε μέσα σε μόλις… πέντε λεπτά απ’ όταν μπήκε από την πλαϊνή πόρτα των γραφείων, καθώς η κύρια είσοδος είναι «σφραγισμένη», αφετέρου φρόντισε να αρχίσει τα τηλεφωνήματα ευρισκόμενος ακόμα μέσα στο αμάξι του!

Ίσως να έπαιρνε, για παράδειγμα, κάποιον από τους ενδιαφερόμενους για τον Νόιερ; Πιθανόν. Το σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευράς απέχουν αρκετά, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου που προσφέρουν οι Βαυαροί στον Γερμανό πορτιέρε.

Με τον Νόιερ να θέλει περισσότερα χρόνια δέσμευσης από αυτά που του δίνει η Μπάγερν, ενώ φυσικά και ο ρόλος του Αλεξάντερ Νίμπελ -τον οποίο θα έχει ανταγωνιστή από το καλοκαίρι- θα έχουν τη δική τους σημασία στις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x