Stoiximan Super League

«Να σώσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδο»!

Στο 10ήμερο που είναι στην ΑΕΚ τα είδε όλα. Κάνει τις δουλειές όλων. Τα άγχη του… προπονητή θα τον φοβίσουν; Ο Δέλλας ψάχνει λύσεις στις απουσίες και τρόπο να παρουσιαστεί ψυχωμένη η ομάδα την Κυριακή

Η απόφαση της Σούπερ Λίγκας για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την καταδικάζει.

Η ΑΕΚ όμως δεν έπεσε ακόμα. Ή τουλάχιστον δεν έπεσε στους αγωνιστικούς χώρους.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι εκεί θα παιχθούν πρώτα απ’ όλα οι πιθανότητές της (πριν την εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη) ο Τραϊανός Δέλλας προσπαθεί να ετοιμάσει μια ομάδα που θα «πεθάνει» την Κυριακή για τη νίκη με τον Ατρόμητο.

Μιλώντας λοιπόν στους παίκτες του πριν την προπόνηση της Παρασκευής, τους τόνισε ότι δεν είναι στο χέρι τους να κάνουν οτιδήποτε για τις δικαστικές αποφάσεις. Τους ξεκαθάρισε ωστόσο ότι είναι χρέος τους να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία μέσα στο γήπεδο.

Κι αφού σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ εκτός από τη νίκη, πέρασε στο… σταυρόλεξο που καλείται και ο ίδιος να λύσει για να την κατακτήσει: Την ενδεκάδα.

Επιβεβαιώνοντας λοιπόν πως δεν θα έχει διαθέσιμο τον Ανάκογλου (που ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ακολούθησε ελαφρύτερο πρόγραμμα σήμερα) και μαθαίνοντας σήμερα πως δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Κορδέρο -πέραν του Φέτση- ο «Κολοσσός» έδειξε διατεθειμένος να αλλάξει το 4-4-2 με ρόμβο.

Έτσι, δοκίμασε ένα 4-2-3-1, με τερματοφύλακα τον Αραμπατζή (ο Κωνσταντόπουλος έχει τεθεί νοκ άουτ και συνέχισε τη φυσιοθεραπεία του) και άμυνα ίδια μ’ εκείνη του αγώνα με τον Πανθρακικό. Μπροστά της έβαλε, δε, τους… εναπομείναντες Μητρόπουλο-Ρίκκα, τον επιτελικό Γκερέιρο πλαισίωναν από τα πλάγια οι Φούντας-Καραλής και προωθημένος ήταν ο Πετρόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x