Η επικείμενη μεταγραφή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν ένα από τα πιο καυτά θέματα δύο χρόνια πίσω, όμως, τελικά, αυτός που το σταμάτησε πριν ολοκληρωθεί ήταν ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής αφού δεν ήταν έτοιμος για μια τέτοια μετακίνηση.

Το timing θεωρεί ακόμη και σήμερα ο νυν προπονητής της Λειψίας πως δεν ήταν το σωστό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που απέρριψε την πρόταση να γίνει κάτοικος της Ισπανίας.

«Είχαμε επικοινωνία, αλλά στο τέλος αυτός που αποφάσισε ήμουν εγώ. Πίστευα πως δεν ήταν το σωστό βήμα να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης τότε. Ήμουν ένας από τους υποψηφίους και η λίστα δεν ήταν πολύ μεγάλη. Για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ήμουν σε καλή επικοινωνία με το Χοσέ Ανέλ Σάντσες και αποφασίσαμε πως δεν ήταν το σωστό βήμα εκείνη τη στιγμή. Συμφωνήσαμε πως θα μιλούσαμε ξανά στο μέλλον εάν η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν προπονητή και ήμουν εγώ διαθέσιμος» δήλωσε στη Marca.
Αξίζει να αναφερθεί πως από το 2016-2019 ήταν ο προπονητής της Χόφενχάιμ με την οποία σημείωσε ανοδική πορεία και ήταν μόλις 28 ετών όταν ανέλαβε την θέση, κάτι που τον ανακήρυξε ως τον πιο νέο προπονητή ομάδας της Bundesliga.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube