Stoiximan Super League

Ναι μεν, αλλά... για Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι

Σήμερα (16/02) θα κριθεί ουσιαστικά αν θα έχει ο Μανόλο Χιμένεθ στη διάθεσή του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Κρίνεται του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ.

Η κατάσταση του Ουκρανού στόπερ παρουσίασε βελτίωση την Παρασκευή με αποτέλεσμα να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» και ως εκ τούτου και για την ενδεκάδα.

Ωστόσο, πιο ξεκάθαρη θα γίνει η κατάσταση σήμερα. Διότι, η χθεσινή προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και όχι μεγάλης έντασης. Σήμερα θα προσπαθήσει να κινηθεί σε φουλ ρυθμούς και αν περάσει το τεστ, θα τον έχει μαζί του ο Ισπανός τεχνικός στο Φάληρο (όπου πέρυσι είχε ισοφαρίσει σε 1-1) και θα κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο παίκτης που θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας (αντί του Χουλτ που δεδομένα δεν θα έπαιξε στο Καραϊσκάκη και γνωστοποιήθηκε χθες ότι έχει υποστεί θλάση) θα είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, όπως αναμενόταν. Πρόκειται για μια θέση που έχει παίξει αρκετές φορές πέρυσι (με τον Χιμένεθ και πάλι), όπως και σε αυτή του αριστερού στόπερ σε τριάδα στην άμυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x