Παρότι ο Όμρι Άλτμαν βρίσκεται στην τελική φάση αποκατάστασης, υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες μια επιβράδυνση στην πορεία επανένταξης του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού λόγω μειωμένης κινητικότητας της άρθρωσης. Ο Ισραηλινός μέσος έκανε μαγνητική τομογραφία στο γόνατό του, η οποία έδειξε υπερτροφικό ουλώδη ιστό στην περιοχή του μοσχεύματος.

Μετά από επικοινωνία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Λεβάκου, με τον Ισραηλινό συνάδελφο του, Γκάι Μοράγκ, αποφασίστηκε να μεταβεί ο Άλτμαν την Παρασκευή στο Τελ Αβιβ ώστε να υποβληθεί σε νέα αρθροσκοπηση για καθαρισμό του διακονδυλιου διαστήματος και του μοσχεύματος από τον γιατρό του, ο οποίος είχε κάνει και την πρώτη επέμβαση.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αν και ένιωσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του «τριφυλλιού» με την Λάρισα μια διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γόνατος ολοκλήρωσε το χρόνο συμμετοχής του.

Είχε ωστόσο αυξημένα συμπτώματα το επόμενο 24ωρο καθώς υπάρχει ιστορικό προηγούμενης ρήξης του συνδέσμου στο ίδιο σημείο. Του χορηγήθηκε αγωγή με αντιφλεγμονώδη από το στόμα και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπευτική αγωγή ενώ την Πέμπτη θα κάνει ήπια επανένταξη με ευθείες δρομικές.

Κάτι που σημαίνει ότι ο διεθνής μέσος θα χάσει το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, από την επόμενη Δευτέρα, ωστόσο, αναμένεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ομάδας...