Stoiximan Super League

Νέα «καμπάνα» 30.000 ευρώ στον Καραπαπά!

Δεν απέφυγε την τιμωρία ο Κώστας Καραπαπάς για τις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ξάνθη και πλέον απειλείται με σοβαρότερες ποινές. Απαλλάχτηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Με χρηματική ποινή ύψους 30.000 ευρώ τιμωρήθηκε (εκ νέου) ο Κώστας Καραπαπάς από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για δημόσιες δυσμενείς και δυσφημιστικές κρίσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών τιμωρήθηκε ως υπότροπος, κάτι που σημαίνει πως αν επαναλάβει την ίδια συμπεριφορά από εδώ και στο εξής, θα απειληθεί με πρόστιμο τουλάχιστον 100.000 ευρώ, καθώς και με ποινές όπως απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ξάνθης-Ολυμπιακού, ο Καραπαπάς είχε αφήσει αιχμές για σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και τον Βόλο, καθώς και για τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον πρόεδρο της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό αναφέρεται πως ο εγκαλούμενος δεν προσκόμισε το παραμικρό στοιχείο για να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του.

Ελεύθερος… να "καταγγέλλει" ο Σάββας!

Την ίδια στιγμή, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε τον Σάββα Θεοδωρίδη για την ίδια παράβαση και συγκεκριμένα για τις δηλώσεις του ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο.

Προφανώς οι δικαστές δέχτηκαν τις θέσεις του Ολυμπιακού ότι ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας φέρει απλώς έναν τιμητικό τίτλο, δεν σχετίζεται με την ΠΑΕ και δεν εκφράζει τις θέσεις της!

Κατά συνέπεια, ο Σάββας Θεοδωρίδης μπορεί πλέον να συνεχίσει να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις-διαγγέλματα μετά τα ματς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x