Stoiximan Super League

Νέα προσπάθεια για την επιστροφή του Κρέσπο

Η διαφαινόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος αναγκάζει τους «ασπρόμαυρους» να σπεύσουν για την επιστροφή του Ισπανού αμυντικού.

Πιθανή είναι στις αρχές Ιουνίου η επανέναρξη του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ενόψει του σημερινού Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, άναψε το «πράσινο φως» για την διεξαγωγή ομαδικών προπονήσεων που θα βοηθήσουν τους συλλόγους να δουλέψουν για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που δεν δίνει το «παρών» στη Νέα Μεσημβρία είναι ο Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος πήγε στην Ισπανία την περίοδο που ξέσπασε η πανδημία και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο τρόπος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» θα επιχειρήσουν να βρουν ξανά τρόπο να έρθει ο Κρέσπο πίσω, ώστε να μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων και στη συνέχεια να ξεκινήσει να προπονείται με τους συμπαίκτες του και να τεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x