Stoiximan Super League

Νέα ζημιά με Ολιβέιρα στην ΑΕΚ!

Αρκετά σοβαρός για να τον στερήσει από τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα. Η μαγνητική έδειξε θλάση β’ βαθμού στους κοιλιακούς και μένει 3-4 βδομάδες έξω.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα (και) από το μέτωπο του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ. Παρόλο που υπήρχε η ελπίδα πως ο τραυματισμός του στο ματς με τον Αστέρα δεν θα ήταν αρκετά σοβαρός για να τον κρατήσει καιρό εκτός δράσης, αυτό τελικά θα συμβεί.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιθετικός στο Ιατρικό Κέντρο το βράδυ της Δευτέρας έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό.

Μπορεί λοιπόν να μην πρόκειται για τραυματισμό στο ίδιο σημείο που τον είχε ταλαιπωρήσει πέρυσι, ωστόσο εκτιμάται ότι δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στα ματς της ομάδας σε διάστημα μικρότερο των 3-4 εβδομάδων.

Πέρα από τον Ολιβέιρα, αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε και με τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους και θα λείψει για περίπου μια βδομάδα από τις προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμα:



ΑΕΚ: Αρνητική η Μπεϊτάρ για Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Σήμερα το ραντεβού Μελισσανίδη-Λυσάνδρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x