Αγγλία

Νέο σενάριο για ακόμα πιο καθυστερημένη επανέναρξη της Πρέμιερ

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα αποφασιστεί το αμέσως επόμενο βήμα για τις προπονήσεις, ωστόσο, ομαδικά θα μπορούν να δουλέψουν οι σύλλογοι από την 1η Ιουνίου.

Οι προπονητές και οι φυσιοθεραπευτές αναμένεται να επιμείνουν στην άποψη που έχουν για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών και το κατά πόσο θα προλάβουν να είναι στην επιθυμητή κατάσταση στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, με ενδεχόμενη πλέον την ακόμα πιο καθυστερημένη επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη στην οποία θα συμφωνηθεί ομόφωνα το ξεκίνημα των προπονήσεων σε γκρουπ 3-4 ατόμων με αποστάσεις, αλλά με ασκήσεις που θα έχουν μπάλα και θα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το πρόγραμμα που ακολουθούν αυτές τις μέρες οι ποδοσφαιριστές.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα αποφασιστεί το αμέσως επόμενο βήμα για τις προπονήσεις, ωστόσο, ομαδικά θα μπορούν να δουλέψουν οι σύλλογοι από την 1η Ιουνίου.

Αυτό αποτελεί πρόβλημα για το Project Restart, που φαίνεται πως έχει ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 12 Ιουνίου. Οι προπονητές και οι φυσιοθεραπευτές των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ θα τονίσουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει βιασύνη με την υγεία και την κατάσταση των παικτών.

Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να εξετάζεται όχι απλά η ημερομηνία της 19ης Ιουνίου για την πρώτη σέντρα με τον κορονοϊό, αλλά και η 26η του μηνός, καθυστερώντας ακόμα περισσότερο!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x