Γερμανία

Νέο συμβόλαιο με Μπελαράμπι ως το 2023 η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου της με τον Καρίμ Μπελαράμπι, που έληγε κανονικά το 2021, κατά δύο χρόνια.

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/08) η Μπάγερ Λεβερκούζεν, ήρθε σε συμφωνία με τον Καρίμ Μπελαράμπι για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνη του 2023. Μέχρι σήμερα, οι δύο πλευρές δεσμεύονταν με συμβόλαιο ως το 2021.

Ο Γερμανός εξτρέμ αγωνίζεται στις «ασπιρίνες» από το καλοκαίρι του 2011, με εξαίρεση μια χρονιά όπου δόθηκε δανεικός στην Μπράουνσβαϊγκ, με αποτέλεσμα να είναι ο δεύτερος σε… παλαιότητα ποδοσφαιριστής τους, πίσω από τον αρχηγό Λαρς Μπέντερ.

Την περασμένη σεζόν, ο Μπελαράμπι μέτρησε 26 εμφανίσεις, με τέσσερα τέρματα και οκτώ ασίστ με τη φανέλα της Μπάγερ στη Bundesliga, παρά τον τραυματισμό του προς το τέλος της σεζόν.

Στην καριέρα του στο Λεβερκούζεν, ο 30χρονος άσος μετράει δύο ιστορικά γκολ: το 2014 πέτυχε το γρηγορότερο τέρμα στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος, μόλις εννιά δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του ματς με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ενώ το 2017 σημείωσε το υπ’ αριθμόν 50.000 γκολ της Bundesliga, με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x