Γ' Εθνική

Νίκη… ανόδου για Καλλιθέα, ισοπαλία στην Επισκοπή

Αν και βρέθηκε να χάνει, η Καλλιθέα κέρδισε 2-1 τον Ιάλυσο και πήγε στο -1 από την πρώτη Καλαμάτα με ματς λιγότερο! Ισόπαλο 1-1 το Επισκοπή-Ασπρόπυργος.

Σπουδαία νίκη με 2-1 και ανατροπή πήρε η Καλλιθέα, που επικράτησε στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» του Ιάλυσου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Football League.

Οι Ροδίτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ νωρίς νωρίς, με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 17’, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1 χάρη στο πέναλτι του Παπαγγελή στο 40ο λεπτό

Με την Καλλιθέα να παίρνει το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Μαρουκάκη στο 65’, να το διατηρεί μέχρι τέλους και να φτάνει στο «τρίποντο» που την ανέβασε στους 24 βαθμούς και το -1 από την πρώτη Καλαμάτα, η οποία όμως έχει ένα ματς περισσότερο!

Στο έτερο εξ αναβολής μεσημεριανό παιχνίδι για τον ίδιο όμιλο, στην Κρήτη, ανάμεσα σε Επισκοπή και Ασπρόπυργο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο…

Εκεί όπου οι -προτελευταίοι, πλέον- φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, χάρη σε πέναλτι του Βασιλείου στο 34’, για να έρθει ο Νάνι στις καθυστερήσεις του 45λεπτου και με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα στα εξ αναβολής ματς:
Καλλιθέα-Ιάλυσος 2-1
(40’ πεν. Παπαγγελής, 65’ Μαρουκάκης – 17’ Παπαδόπουλος)

Επισκοπή-Ασπρόπυργος 1-1
(45’+1’ Νάνι– 34’ πεν. Βασιλείου)

Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου 1-2
(47’ Πατσέκο – 45’+1’ Αμαραντίδης, 49’ Δεινόπαπας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x