Γ' Εθνική

Όρθια στο Βόλο η Καλαμάτα, βλέπει κορυφή η Ρόδος!

Η Καλαμάτα πήρε τον βαθμό στο Βόλο κόντρα στη Νίκη (2-2) και παραμένει στη κορυφή, αλλά πλέον η Ρόδος μπορεί να την πιάσει εφόσον κερδίσει το Αιγάλεω.

Πήρε βαθμό... ανόδου η Καλαμάτα! Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε όρθια στον Βόλο, μένοντας στο 2-2 με τη Νίκη και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Βέβαια, με αυτό το αποτέλεσμα δίνει την ευκαιρία στη δεύτερη Ρόδο να την πιάσει στην πρώτη θέση εφόσον κερδίσει εκτός έδρας το Αιγάλεω, αλλά και στην Καλλιθέα να πλησιάσει! Παρόλα αυτά, η Καλαμάτα κρατάει στα χέρια της μια θέση στην πρώτη δυάδα, αν και όλα αυτά είναι θεωρητικά εφόσον υπάρξει τελικά αναδιάρθρωση.

Ο Ροχάνο στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Νίκη Βόλου, για να έρθει στο 23΄ο Φελίπε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ταΐρης έβγαλε το πέναλτι του Γκαρσία στο 59' για να κρατήσει το ματς ισόπαλο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο έξι λεπτά μετά όταν ο Ροχάνο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Ηλιόπουλο στο 77' να ισοφαρίζει ξανά για το τελικό 2-2.



Σάββατο 05/06

Νότιος Όμιλος
Νίκη Βόλου-Καλαμάτα 2-2

Κυριακή 06/06

Νότιος Όμιλος
Αιγάλεω-Ρόδος
Επισκοπή-Ιάλυσος
Καλλιθέα-Αστέρας Βλαχιώτη
Ασπρόπυργος-Σαντορίνη 2020

Βόρειος όμιλος
Θεσπρωτός-Βέροια
ΑΕΠ Κοζάνης-Καβάλα
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου
ΠΟ Τρίγλιας-Πιερικός
Απόλλων Πόντου-Αλμωπός Αριδαίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x