Γ' Εθνική

Νίκη και κορυφή για Τρίκαλα!

Την αήττητη πορεία τους που τα φέρνουν στην κορυφή της Football League συνέχισαν τα Τρίκαλα, που επιβλήθηκαν 2-1 και της Βέροιας.

Στην κορυφή της Football League φιγουράρουν τα Τρίκαλα!

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη επικράτησε 2-1 της Βέροιας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής κι έστω και με αγώνα περισσότερο είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς ενώ ακολουθούν σε απόσταση δύο βαθμών, Καβάλα, ΟΦΙ και η σημερινή της αντίπαλος, η Βέροια.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 2’ ο Οικονομόπουλος, ενώ στο 64’ ο Σταματής «κλείδωσε» την τρίτη νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν να μειώσουν στο 73’ με τον Πασά, χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν και στην ισοφάριση.

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής (82’ Άλεξιτς), Πελάεθ (79’ Βέρτζος), Λώττας (64’ Τσίπρας).

Βέροια (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Πεταυράκης (18’ Βεργώνης), Ζούρκος Α. (74’ Χαντζάρας), Μαραγκός, Μουρατίδης, Ταΐρης (69’ Πέντα), Ζούρκος Ν., Μπλέτσας, Πασάς, Σιμόνι, Κανούλας.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x