Stoiximan Super League

Νίκη-υποχρέωση για την ΑΕΚ κόντρα στη Ξάνθη, αντίδραση ψάχνει ο Ολυμπιακός

Την νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τίτλο τη φετινή σεζόν ψάχνει κόντρα στην Ξάνθη η ΑΕΚ. Τρίποντο αντίδραση θέλει ο Ολυμπιακός με τον Πανιώνιο στο άδειο Καραϊσκάκη.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 22η αγωνιστική της Super League.

Η αρχή γίνεται στο γήπεδο των Περιβολίων στις 15:00 εκεί όπου ο Πλατανιάς (10 βαθμ.) υποδέχεται τον ΠΑΣ (25 βαθμ.) και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις λίγες ελπίδες που έχει για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη οι γιαννιώτες ψάχνουν το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτούν πιθανή γκέλα του Πανιωνίου και να πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα.

Λίγες ώρες αργότερα στις 17:15 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ (47 βαθμ.) φιλοξενεί την Ξάνθη (29 βαθμ.). Η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που αναζητά η Ένωση προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και να εξακολουθεί να βρίσκεται στο κατόπι του ΠΑΟΚ. Οι Ακρίτες, βέβαια θα πρόκειται να παραδοθούν ένα όρων και ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μείνουν σε απόσταση βολής από τις πρώτες πέντε θέσεις.

Την ίδια στιγμή σέντρα θα έχουμε και στη Λειβαδιά, με τον Λεβαδειακό (25 βαθμ.) να υποδέχεται τον Παναιτωλικό (23 βαθμ.). Οι δύο ομάδες βρίσκονται αρκετά κοντά βαθμολογικά και θέλουν τη νίκη προκειμένου να ξεμπερδεύουν με την όποια κουβέντα περί παραμονής.

Τέλος η αυλαία πέφτει στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκης στις 19:30. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός (40 βαθμ.) αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (31 βαθμ.) και θέλει το τρίποντο προκειμένου να βάλει φρένο στο σερί των πέντε συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη. Από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην πρώτη πεντάδα.


Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο, 17-02
Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης 2-0
(Ρόλε 40', Έπσταϊν 68')

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-1
(Χατζηισαΐας 91')

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2
(Πέλκας 56', Μαουρίσιο 61')

Κυριακή, 18-02
Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00) (NS2)
ΑΕΚ – Ξάνθη (17:15) (NS2)
Λεβαδειακός – Πανατωλικός (17:15) (NS3)
Ολυμπιακός – Πανιώνιος (19:30) (NS1)

Δευτέρα, 19-02
ΑΕΛ – Παναθηναϊκός (19:30) (NS1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x