Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτά αποφασίστηκαν για τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό»

Τα μεταγραφικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό μετά την τελευταία σύσκεψη στην ομάδα ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ποιες οι προτεραιότητες.

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην Μπιλμπάο για τα play offs του Europa League, ωστόσο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές του.

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα μετά την τελευταία σύσκεψη που έγινε για την ενίσχυση της ομάδας.

Όπως είπε, προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ για να αποτελεί εναλλακτική λύση του Νίκλας Χουλτ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Αντονί Μουνιέ (που χθες επανήλθε από δημοσιεύματα στο προσκήνιο) δεν απασχολεί τους «πράσινους».

Πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης του Φάνη Τζανδάρη ως μία έξτρα λύση στη μεσαία γραμμή, ενώ δύσκολα θα αποκτηθεί εξτρέμ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να εισηγηθεί την απόκτηση παίκτη αν δεν βρει αυτό ακριβώς που θέλει και σε προσιτή τιμή, ενώ θεωρεί πως μπορεί να γίνει η δουλειά με τους Βιγιαφάνιες (που σύντομα επιστρέφει από τον τραυματισμό του), Λουντ (που καθιερώνεται πλέον ως ακραίος), Καμπέσας και Χατζηγιοβάνη.

Παράλληλα, άφησε ένα «παράθυρο» επιπλέον μεταγραφής αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση για την αγορά παίκτη (π.χ. Μολέντο).

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης για τις μεταγραφές, τον αποψινό αγώνα με την Μπιλμπάο, αλλά και τον Αντρές Τσάβες:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x