Αγγλία

Νιουκάστλ: Μπλόκο από την κυβέρνηση στη μεταβίβαση των μετοχών στους Σαουδάραβες

Εμπλοκή σημειώθηκε στη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νιουκάστλ…

Σημαντικά εμπόδια ορθώνονται στην προσπάθεια εξαγοράς της Νιουκάστλ από τους Σαουδάραβες κροίσους…

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, στελέχη του -κυβερνώντος- κόμματος των Συντηρητικών, έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη διαδικασία και μάλιστα απαίτησαν έρευνα για μια υπόθεση παράνομης μετάδοσης αγώνων της Premier League στη Σαουδική Αραβία, η οποία φέρεται να υποκινείται από την οικογένεια που επιθυμεί να αγοράσει τις «καρακάξες»!

Μάλιστα, η επιτροπή Αθλητισμού της Αγγλίας αναμένεται να εξετάσει ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους της πρότασης του Πρίγκηπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν κι ενώ προηγουμένως ο Υπουργός Πολιτισμού της χώρας είχε αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να παρέμβει.

Την ίδια ώρα, ο νυν ιδιοκτήτης της Νιουκάστλ, Μάικ Άσλεϊ, δείχνει ενοχλημένος από την κωλυσιεργία που παρατηρείται στη μεταβίβαση των μετοχών του στους Σαουράδαβες.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε παρέμβει και η χήρα δολοφονημένου δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι, η οποία είχε ζητήσει με γράμμα της προς τους φιλάθλους της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας να μπλοκάρουν την πώληση του συλλόγου στο επενδυτικό fund, που έχει επικεφαλής τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x