Σημαντικά εμπόδια ορθώνονται στην προσπάθεια εξαγοράς της Νιουκάστλ από τους Σαουδάραβες κροίσους…

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, στελέχη του -κυβερνώντος- κόμματος των Συντηρητικών, έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη διαδικασία και μάλιστα απαίτησαν έρευνα για μια υπόθεση παράνομης μετάδοσης αγώνων της Premier League στη Σαουδική Αραβία, η οποία φέρεται να υποκινείται από την οικογένεια που επιθυμεί να αγοράσει τις «καρακάξες»!

Μάλιστα, η επιτροπή Αθλητισμού της Αγγλίας αναμένεται να εξετάσει ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους της πρότασης του Πρίγκηπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν κι ενώ προηγουμένως ο Υπουργός Πολιτισμού της χώρας είχε αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να παρέμβει.

Την ίδια ώρα, ο νυν ιδιοκτήτης της Νιουκάστλ, Μάικ Άσλεϊ, δείχνει ενοχλημένος από την κωλυσιεργία που παρατηρείται στη μεταβίβαση των μετοχών του στους Σαουράδαβες.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε παρέμβει και η χήρα δολοφονημένου δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι, η οποία είχε ζητήσει με γράμμα της προς τους φιλάθλους της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας να μπλοκάρουν την πώληση του συλλόγου στο επενδυτικό fund, που έχει επικεφαλής τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.