Αγγλία

Νούνο: «Ταλαντούχος ο Ποντένσε, οι παίκτες νευριάζουν όταν δεν παίζουν»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μίλησε μεταξύ άλλων με τα καλύτερα λόγια για τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς της Γουλβς με την Έβερτον.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αγωνίστηκε πρώτη φορά ως βασικός με τη φανέλα της Γουλβς, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Η εμφάνισή του έχει προκαλέσει αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια στα social media και στα αγγλικά Μέσα, ενώ και ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Έβερτον.

«Ο Ντάνιελ είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ήρθε αργά, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά παίρνει τις ευκαιρίες του και δείχνει έτοιμος. Έτσι πρέπει να γίνεται, να προσπαθείς να χρησιμοποιείς τους ποδοσφαιριστές τις σωστές στιγμές και να εκμεταλλεύεσαι την ποιότητά τους. Για αυτό πρόκειται, αυτό είναι το μήνυμά μου προς όλη την ομάδα. Ξέρω πως οι παίκτες ορισμένες φορές νευριάζουν και δεν καταλαβαίνουν τις αποφάσεις μου τόσο πολύ, αλλά πρέπει να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία όταν αυτή έρχεται», ανέφερε αρχικά.

«Πρέπει να είσαι έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα όταν σου ζητηθεί. Δεν είναι μόνο ο Ποντένσε που πήγε καλά. Έχουμε τους Νέτο, Ζότα, Τραορέ που έχουν διαφορετικά στοιχεία. Όταν καλείσαι να κάνεις επιλογές, τότε κοιτάς τον αντίπαλό σου και τι αλλαγές πρέπει να κάνεις βάζοντας τους παίκτες με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Ο Ντάνιελ (σσ. Ποντένσε) και ο Πέδρο (σσ. Νέτο) τα πήγαν εξαιρετικά και εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους, δημιουργώντας ανισορροπίες στην Έβερτον», συνέχισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x