Αγγλία

Νούνο: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, στοχεύουμε στο επόμενο ματς»

Αφήνει πίσω της η Γουλβς την πικρή ήττα για το Λιγκ Καπ από την Στόουκ και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των δύο νέων μεταγραφών της ομάδας.

Η πολύ καλή εμφάνιση στο χθεσινό ματς από τους Φάμπιο Σίλβα και Βιτίνια ήταν αυτά που ξεχώρισε ο Νούνο ο οποίος πιστεύει πως οι δύο νέες αυτές προσθήκες στην ομάδα του θα συμβάλλουν στο να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στη χρονιά.

Η μεταγραφή τους από την Πόρτο, του μεν Σίλβα ως κανονική, του δε Βιτίνια με τη μορφή δανεισμού, ήταν για τον Πορτογάλο τεχνικό μια καλή κίνηση ενίσχυσης. Μάλιστα, τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά, παρότι η Γουλβς έχει ακόμη δρόμο για βελτίωση των αδυναμιών της.

Το ματς κόντρα στη Στόουκ που οδήγησε και στον αποκλεισμό της αγγλικής ομάδας από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ πέρασε ήδη στο παρελθόν και όπως επισημαίνει ο Πορτογάλος τεχνικός τώρα επικεντρώνονται στους αγώνες της Premier League.

«Φυσικά, υπάρχουν πράγματα που θέλουν βελτίωση, πρέπει να γνωριστούν περισσότερο. Αλλά οι Βιτίνια και Φάμπιο Σίλβα συνεργάστηκαν καλά, ήταν διαθέσιμοι, δημιούργησαν χώρο για πάσες, προσπάθησαν για τη νίκη στο παιχνίδι. Είναι πολύ νέοι, πρέπει να υπάρξει καλύτερη σύνδεση της ομάδας. Είναι ταλαντούχα παιδιά, εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερες λύσεις. Είναι πάντα η ίδια διαδικασία, να εντάξεις κάποιον στην ομάδα. Σε ό,τι αφορά την Premier League, είναι μια νέα πρόκληση. Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε στο παρελθόν. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Σίτι», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα ο προπονητής των «λύκων».

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x