Η πολύ καλή εμφάνιση στο χθεσινό ματς από τους Φάμπιο Σίλβα και Βιτίνια ήταν αυτά που ξεχώρισε ο Νούνο ο οποίος πιστεύει πως οι δύο νέες αυτές προσθήκες στην ομάδα του θα συμβάλλουν στο να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στη χρονιά.

Η μεταγραφή τους από την Πόρτο, του μεν Σίλβα ως κανονική, του δε Βιτίνια με τη μορφή δανεισμού, ήταν για τον Πορτογάλο τεχνικό μια καλή κίνηση ενίσχυσης. Μάλιστα, τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά, παρότι η Γουλβς έχει ακόμη δρόμο για βελτίωση των αδυναμιών της.

Το ματς κόντρα στη Στόουκ που οδήγησε και στον αποκλεισμό της αγγλικής ομάδας από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ πέρασε ήδη στο παρελθόν και όπως επισημαίνει ο Πορτογάλος τεχνικός τώρα επικεντρώνονται στους αγώνες της Premier League.

«Φυσικά, υπάρχουν πράγματα που θέλουν βελτίωση, πρέπει να γνωριστούν περισσότερο. Αλλά οι Βιτίνια και Φάμπιο Σίλβα συνεργάστηκαν καλά, ήταν διαθέσιμοι, δημιούργησαν χώρο για πάσες, προσπάθησαν για τη νίκη στο παιχνίδι. Είναι πολύ νέοι, πρέπει να υπάρξει καλύτερη σύνδεση της ομάδας. Είναι ταλαντούχα παιδιά, εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερες λύσεις. Είναι πάντα η ίδια διαδικασία, να εντάξεις κάποιον στην ομάδα. Σε ό,τι αφορά την Premier League, είναι μια νέα πρόκληση. Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε στο παρελθόν. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Σίτι», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα ο προπονητής των «λύκων».

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube