Αγγλία

Νταβίντ Λουίζ: «Δεν πήγα στην Άρσεναλ για τα λεφτά»

Τη φιλοδοξία κι όχι τα χρήματα κατέδειξε ο Νταβίντ Λουίζ ως το λόγο που αποφάσισε να φύγει από την Τσέλσι για χάρη της Άρσεναλ, θέλοντας να βγει από την… ασφαλή ζώνη που του πρόσφεραν οι «μπλε».

Ως μια νέα πρόκληση στην καριέρα του αντιμετώπισε ο Νταβίντ Λουίζ την προοπτική της μεταγραφής στην Άρσεναλ, θέτοντας τα χρήματα σε δεύτερη μοίρα.

Όπως αποκάλυψε στην «Independent», ο Βραζιλιάνος άσος προτίμησε να αγνοήσει τα χρήματα και την ζώνη… ασφαλείας που του παρείχε η Τσέλσι για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτό με τους «κανονιέρηδες», βρίσκοντας κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τοπ επίπεδο.

«Είμαι τύπος με φιλοδοξίες, για αυτό μετακινήθηκα. Θα μπορούσα να επιλέξω τις ανέσεις, να παίρνω λεφτά, να είμαι κουλ κι αυτό να είναι όλο. Αλλά μ’ αρέσει μια νέα πρόκληση και οι νέες καταστάσεις στη ζωή μου», ήταν τα λόγια του Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος μεταξύ άλλων συμπλήρωσε:

«Στη ζωή πρέπει να πιστεύεις, αν δεν δοκιμάζεις πράγματα, δεν θα μάθεις ποτέ αν μπορούσες ή όχι. Η φιλοσοφία στη ζωή μου είναι να είμαι θετικός και ονειροπόλος».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x