Αγγλία

Ντάνι Ινγκς: Ο «διαβολικός» σκόρερ των «Αγίων»

Όλο και καλύτερη αποδεικνύεται η φετινή σεζόν για τον Ντάνι Ινγκς, ο οποίος με δύο δικά του γκολ έδωσε στη Σαουθάμπτον ένα υπερπολύτιμο «διπλό» στη μάχη της παραμονής!

Μία εξαιρετική σεζόν διανύει ο Ντάνι Ινγκς φτάνοντας τα 18 γκολ στη φετινή Premier League, με τα δύο χθεσινά που σκόραρε στη νίκη της Σαουθάμπτον κόντρα στη Γουότφορντ.

Ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση έχοντας από την ημέρα της επανέναρξης 3 γκολ σε ισάριθμους αγώνες, ενώ βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της Premier League, με μόλις ένα πίσω από τον Τζέιμι Βάρντι.



Ο επιθετικός των «Αγίων» μάλιστα έχει βάλει όλα του τα γκολ σε “open play”, ενώ βρίσκεται στη 3η θέση στα τοπ-5 στην κατηγορία των εκτός έδρας γκολ χωρίς κάποιο πέναλτι (10 γκολ), πίσω μόνο από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Τίμο Βέρνερ.



Η εκτελεστική δεινότητα του Ινγκς επιβεβαιώνεται από ένα ακόμη γράφημα το οποίο δείχνει πως τα προβλεπόμενα γκολ του Άγγλου επιθετικού με βάση το επίπεδο δυσκολίας των τελικών φάσεων που έχει αναλάβει, είναι στα 12 γκολ, δηλαδή 6 λιγότερα από αυτά που έχει σκοράρει!



Επιμέλεια: Ανδρέας Σουλάι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x