Champions League

Ντάρμπισιρ: «Όλα γίνονται στο Καραϊσκάκη»!

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός - με την βοήθεια και των οπαδών του - μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Τρίτη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Ματ Ντάρμπισιρ.

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στον μέγιστο βαθμό και να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Τρίτη εξέφρασε ο Ματ Ντάρμπισιρ.

Ο Βρετανός επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου είναι ο Τζεμπούρ και ο Αμπντούν, τόνισε ότι ο κόσμος των Πειραιωτών μπορεί να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο τους παίκτες του Μίτσελ να βάλουν δύσκολα στους «κόκκινους διαβόλους».

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Ντάρμπισιρ στον «Πρωταθλητή» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή Τρίτη

«Όχι, δεν τελειώνει σίγουρα εδώ ο δρόμος του Ολυμπιακού. Φυσικά και υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Μάντσεστερ δεν περνάει και την καλύτερη σεζόν. Δεν είναι καθόλου καλά. Έχουν προβάλλει αντίσταση απέναντί της, και την έχουν κερδίσει, πολλές ομάδες. Στο φετινό Champions League εξάλλου ο Ολυμπιακός έδειξε τι μπορεί να κάνει. Θα στείλω, πνευματικά, τη θετική μου ενέργεια για το ματς της Τρίτης. Στο Καραϊσκάκη όλα μπορούν να γίνουν. Θα προσπαθήσω να είμαι στο “Ολντ Τράφορντ” για να δω τη ρεβάνς.

Υπάρχει μεγάλη κουβέντα στην Αγγλία για τη Γιουνάιτεντ όπως είναι φυσικό κι αυτό έχει γεμίσει πίεση προπονητή και παίκτες. Το Champions League μοιάζει να είναι ο μοναδικός σοβαρός τους στόχος στη σεζόν. Είναι σίγουρο πως θα τα δώσουν όλα. Χρειάζονται σεβασμό, αλλά όχι φόβο από πλευράς Ολυμπιακού. Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός μπορεί να τους κάνει να έχουν ένα δύσκολο ματς και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες εν όψει ρεβάνς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x