Europa League

Ντεντόνκερ: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά στο Europa League»

Ο Λεάντερ Ντεντόνκερ αναφέρθηκε στη ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό.

Την πεποίθησή του πως η Γουλβς μπορεί να περάσει τον Ολυμπιακό και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Europa League, εξέφρασε ο Λεάντερ Ντεντόνκερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέλγος χαφ:

Για το εκτός έδρας γκολ: «Έχει τεράστια σημασία. Ένα γκολ εκτός έδρας, μετράει πάντα διπλό, έτσι λένε! Είναι πολύ σημαντικό και τώρα εξαρτάται από εμάς να τελειώσουμε την δουλειά την Πέμπτη. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το είδαμε στο πρώτο παιχίδι, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν τους έχει πει κάτι ο Ποντένσε για τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Ο Ντάνιελ μας μίλησε γι' αυτούς, τον τρόπο που παίζουν, την στατηγική τους, οπότε είναι καλό που τον έχουμε. Πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι για αύριο ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα επικεντρωθούμε στον στόχο μας και ελπίζουμε να φτάσουμε στην πρόκριση».

Για το αν είναι έτοιμοι για το παιχνίδι: «Είμαστε αρκετά έτοιμοι για να παλέψουμε για τη νίκη αύριο. Το γεγονός πως αγωνιζόμαστε στο Europa League, θα πρέπει να είναι από μόνο του κίνητρο ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Μετά το lockdown έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα. Κάναμε κάποια πραγματικά καλά παιχνίδια, δεν είχαμε παιχνίδια που να ήμασταν τόσο κακοί, ήμασταν αρκετές φορές άτυχοι, οπότε δεν νομίζω πως ο κόσμος δεν μας εμπιστεύεται για το αυριανό παιχνίδι. Όλοι θέλουμε το ίδιο, να προσπαθήσουμε για τη νίκη αύριο και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση, που δεν θα είναι εύκολη, επειδή υπάρχουν πολλές καλές ομάδες ακόμα. Το γνωρίζουμε αυτό, αλλά είμαστε σίγουροι για τις δικές μας δυνατότητες. Πρέπει να είμαστε σίγουροι, να κάνουμε το παιχνίδι μας, ξεκινώντας από αύριο και μετά θα δούμε τι θα ακολουθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x