Stoiximan Super League

Ντέλετιτς: «Στην καρδιά μου η ΑΕΛ, να μείνει στην κατηγορία» (video)

Με λόγια καρδιάς μίλησε ο Μίλος Ντέλετιτς για την πρώην ομάδα του, ΑΕΛ, μετά την εις βάρος της επικράτηση με τη φανέλα της Λαμίας.

Να δει την ΑΕΛ να παραμένει στη Super League 1 επιθυμεί ο Μίλος Ντέλετιτς, όπως τόνισε μετά την επικράτηση (1-0) της Λαμίας στο «Αλκαζάρ».

Ο εξτρέμ της ομάδας της Φθιώτιδας μίλησε για το ντέρμπι παραμονής με τo πρώην σωματείο του, στο οποίο επισήμανε ότι η Λαμία μπήκε με πολλή θέληση για να το κερδίσει.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μίλος Ντέλετιτς στην κάμερα της Nova:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι παραμονής. Νομίζω ότι από το πρώτο λεπτό δείξαμε πολλή θέληση για να πάρουμε το ματς. Έτσι παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε το γκολ και στο δεύτερο κρατήσαμε το μηδέν πάλι. Πολύ σημαντικό. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ στον στόχο που έχουμε, την παραμονή.

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, στο δεύτερο είχαμε κίνηση στις αντεπιθέσεις. Κοιτάξτε, σε αυτά τα παιχνίδια το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα και οι βαθμοί. Έτσι παίξαμε και στο δεύτερο μέρος. Κρατήσαμε την μπάλα. Νομίζω ήταν πολύ καλό παιχνίδι, αλλά μπορούμε και καλύτερα.

Ξέραμε ότι ήταν ένα ντέρμπι παραμονής με την ομάδα της Λάρισας και είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις σε ένα τέτοιο.
Η ΑΕΛ είναι στην καρδιά μου. Εδώ έζησα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Θέλω να σωθεί η ΑΕΛ, να μείνει στην κατηγορία
».



Διαβάστε ακόμα:


Πινακάς: «Ίσως δεν έχουμε χημεία, είμαστε καινούργιοι παίκτες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x