Stoiximan Super League

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και μάχη παραμονής για ΟΦΗ-ΠΑΣ

Ξεχωρίζουν τα ματς Παναθηναϊκός-Άρης και ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστούν σήμερα Παναθηναϊκός και Άρης στο ΟΑΚΑ, ενώ σημαντικό ματς για την παραμονή θα γίνει στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, για την 27η αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι των «πράσινων» (35β.) οι οποίοι είναι έκτοι με τους «κιτρινόμαυρους» (43β.) που βρίσκονται στην πέμπτη θέση, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ο οποίος τραυματίστηκε στη γάμπα στην προπόνηση, ωστόσο κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Έργκους Κάτσε που επιστρέφει από τιμωρία.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Μάρτιν Τόνσο εξαιτίας τραυματισμού στη γάμπα, ενώ μπορούν να αγωνιστούν οι Μιτζέν Μπάσα και Χαβιέ Μαντίγια οι οποίοι ξεπέρασαν τους ενοχλήσεις τους από τραυματισμούς, επίσης επιστρέφει από τιμωρία ο Φραν Βέλεθ.

Στα υπόλοιπα ματς, «μάχη» παραμονής θα γίνει στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας έχοντας 26 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την ομάδα από την Κρήτη,

Ωστόσο, εκκρεμεί ακόμα η απόφαση για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος άρα και για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Χάιμε Βέρα δεν έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές καθώς εκτός αγώνα θα μείνουν οι Γιώργος Στρέζος, Βαγιεμπάχ Σακόρ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Αντίλ Ναμπί, Μανώλης Μπολάκης, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Προβλήματα απουσιών έχει να διαχειριστεί και ο Γιάννης Πετράκης καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Νεόφυτος Μιχαήλ, Άντι Λίλα, Στέφανος Σίοντης και οι τιμωρημένοι Φάμπρι Κάστρο και Γιάννης Κάργας.

Επίσης, αντιμέτωποι θα τεθούν Πανιώνιος και ΑΕΛ, στη Νέα Σμύρνη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά βαθμολογικά καθώς η ομάδα από τη Λάρισα είναι ένατη με 30 βαθμούς έχοντας έναν παραπάνω από τους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά η 27η αγωνιστική

inner

Η επόμενη (28η) αγωνιστική


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x