Stoiximan Super League

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, πρεμιέρα για Ατρόμητο και Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ. Πρεμιέρα για Ατρόμητο και Ξάνθη στα πλέι-άουτ.

Με τρεις αναμετρήσεις κάνει πρεμιέρα η 2η αγωνιστική των πλέι-οφ/πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ. To «τριφύλλι» υποδέχεται στις 21:30 τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πούγγουρα, Μπεκ και Περέα ο Γιώργος Δώνης, ενός εκτός μάχης για τον δικέφαλο του Βορρά, που προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι ο Μίσιτς, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και οι Βέρνμπλουμ, Αουγκούστο, Κρέσπο και Ζαμπά.

Πρεμιέρα στα πλέι-άουτ για τον Ατρόμητο, που στις 19:30 υποδέχεται στο Περιστέρι τη Λαμία, η οποία ξεκίνησε νικηφόρα στην 1η αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Τιρόνε, ενώ εκτός πλάνων είναι οι Αραβίδης, Μπαχανάκ και Ασίγκμπα.

Στο πρώτο, χρονικά, ματς του Σαββάτου, ο Βόλος φιλοξενεί στις 19:15 την Ξάνθη, που κι εκείνη αγωνίζεται για πρώτη φορά στα πλέι-άουτ. Χωρίς τον τραυματία Γέντρισεκ, αλλά και τους Δημόπουλο, Μουνίθ οι γηπεδούχοι.

Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ



Η επόμενη (3η) αγωνιστική




Η βαθμολογία



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x