Stoiximan Super League

Ντόστανιτς: «Δεν είναι ντροπή να πετάξεις τη μπάλα στην κερκίδα»

Στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στάθηκε ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς.

Στο πρώτο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας πως δεν είναι ντροπή να πετάξεις τη μπάλα στην κερκίδα.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη του ΠΑΟΚ. Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή. Έγινε δυσκολότερο γιατί είχαμε την ατυχία να φάμε το πρώτο γκολ πολύ γρήγορα. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο αφού δεν βάλαμε δυσκολία στον αντίπαλό μας, προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι για να κερδίσουμε κάτι. Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος δρόμος. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στη δουλειά μας για να σώσουμε την κατηγορία. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν καλοί παίκτες και ο στόχος είναι εφικτός, αρκεί να τον πιστεύουμε όλοι», είπε αρχικά.

Για το πρώτο γκολ: «Όταν ο στόχος είναι να μείνεις στην κατηγορία και τρως τέτοια εύκολα γκολ, σίγουρα δεν είναι αυτός ο δρόμος. Δεν είναι ντροπή όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ και έχεις τόση μεγάλη διαφορά, να ρίξεις την μπάλα στην κερκίδα. Αν θες να πάρεις βαθμούς αυτή τη στιγμή, δεν θα είναι ντροπή να πετάξουμε την μπάλα στην κερκίδα για να παίξουμε για το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x