Stoiximan Super League

Ντόστανιτς: «Να αλλάξουμε μυαλά»

Στην Βέροια πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον Παναθηναϊκό και να πιστέψουν στον στόχο της παραμονής, όπως τόνισε ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο τεχνικός της Βέροιας, στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω την βαριά ήττα και να πιστέψουν στον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα και ένας κακός αγώνας για εμάς. Το είπα και στα αποδυτήρια ότι το παιχνίδι αυτό για εμάς ήταν ένα μηδενικό και μετέφερα στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει πολύ γρήγορα να αλλάξουμε μυαλό αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη της σημερινής ήττας, αλλά πρέπει να αλλάξουμε μυαλό για να μείνουμε στην
κατηγορία.

Το βασικό είναι ότι εμείς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Από την αρχή δεν το κάναμε. Δεν θέλω να πω ότι είχαμε ελλείψεις, όπως ο Τόμας και ο Σισοκό. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν βγήκαν όσα είχαμε συζητήσει στα αποδυτήρια. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά για να μη δώσουμε χώρους στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι ο αντίπαλος έκανε το παιχνίδι του με τις κάθετες μπαλιές»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x