Stoiximan Super League

Ντόστανιτς;: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας»

Η προσπάθεια να παραμείνει η Βέροια στη Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται κανονικά, όπως ξεκαθάρισε ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ.

Ο Σέρβος τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως αντιμετώπισαν μια πειθαρχημένη ομάδα που είναι καλή στις αντεπιθέσεις και πως το γρήγορο γκολ έδιωξε το άγχος, έδωσε σύνθημα για το ματς με τον Παναιτωλικό και για εννέα βαθμούς μέχρι το φινάλε και θεωρεί πως όλα έχουν γίνει σωστά για την αδειοδότηση.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που τακτικά και αγωνιστικά είναι πάρα πολύ πειθαρχημένη και "φωτιά" στις αντεπιθέσεις, όπως λέμε στην κοινή γλώσσα. Σημείο αναφοράς του παιχνιδιού ήταν το χρονικό σημείο που βάλαμε το γκολ και έτσι μας έφυγε το άγχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, δεν μπορώ να πω ότι γυρίσαμε πίσω, γιατί έχουμε και παιχνίδι την Κυριακή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή προσπάθεια, γιατί τα έδωσαν όλα για τη νίκη

Δεν άλλαξε τίποτα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Υπάρχουν 9 βαθμοί ακόμα στο τραπέζι και θα κάνουμε ότι μπορούμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά, όσο είμαστε ζωντανοί, ελπίζουμε. Από την στιγμή που πιστεύουμε κι εγώ κι οι παίκτες ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι ,με τη βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε.

Η ομάδα έχει κάνει τα πάντα για την αδειοδότηση, ξέρω τι έχει γίνει. Με λαθεμένες πληροφορίες προσπαθούν να επηρεάσουν τους παίκτες. Δεν είμαστε χτεσινοί στο ποδόσφαιρο, ξέρουμε τι γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x