Europa League

Ο Γουέλμπεκ… ξελάσπωσε την Άρσεναλ!

Από χοντρούς μπελάδες γλίτωσε την Άρσεναλ ο Ντάνι Γουέλμπεκ! Η ψυχωμένη ΤΣΣΚΑ άγγιξε τεράστια ανατροπή, πριν ο Άγγλος σκοτώσει τις ελπίδες της και οι «κανονιέρηδες» περάσουν και μάλιστα αήττητοι (2-2)

Το όνειρο της κατάκτησης του Europa League -έστω κι αν τα βρήκε μπαστούνια από την ΤΣΣΚΑ- κράτησε ζωντανό η Άρσεναλ!

Δυσκολότερα του αναμενομένου και απ’ όσο μαρτυρά το τελικό 2-2, η ομάδα του Βενγκέρ απέδρασε από τη Μόσχα.

Υποτιμώντας την αντίπαλό τους (μετά το 4-1 του πρώτου ματς) και χωρίς να πάρουν το μάθημά τους από τα «θρίλερ» που προηγήθηκαν στο διήμερο του Champions League, οι Λονδρέζοι βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως.

Πριν κλείσει λοιπόν το ημίχρονο (39’) βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με κοντινό πλασέ του Τσαλόφ έπειτα από δύσκολη απόκρουση του Τσεχ σε κεφαλιά του Ναμπάμπκιν.

Και λίγο αφότου ξεκίνησε το δεύτερο βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο Ναμπάμπκιν πήρε την επαναφορά από ασθενή απόκρουση του Τσεχ σε σουτ του Γκολόβιν κι έφερε τους Ρώσους ένα βήμα από τη μεγάλη ανατροπή.

Ενώ όμως εκείνοι το πίστευαν όλο και περισσότερο και πίεζαν για το τρίτο γκολ, ήρθε ο Γουέλμπεκ να λυτρώσει την ομάδα του Βενγκέρ: Με άψογο πλασέ από υπέροχη κάθετη του Ελνενί, το οποίο καθάρισε επί της ουσίας την πρόκριση.

Μια πρόκριση που ήρθε εντέλει για την Άρσεναλ χωρίς καν να ηττηθεί. Γιατί ο Ελνένι έβγαλε μια ακόμα εξαιρετική ασίστ στον Ράμσεϊ κι εκείνος σφράγισε οριστικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x